€68 po noći
€68 po noći
Hotel Joli, Palermo, Italy

Hotel Joli

Palermo, Italy - Via Michele Amari, 11

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

U srcu najviše obilan Palermo, elegantna slobodu prebivališta pretvorit će se u hotel. Hotel Joli je pravi dragulj koliko gostoprimstvo je zabrinuta, gdje soba ukrašena freskama i najfiniji dekor kao i najmodernije usluge i udobnost, pružiti putniku najviše ugodnijim za boravak.

Hotel Joli Palermo je od 3-star hotel koji je bio potpuno refurbished in 2003 do izlog elegantne strukture datira od početka je 1900s kompletna sa uslugama i udobnost potrebna bilo za turistički ljetovanje ili za poslovna putovanja. Skrb i razlika koja postavlja Apart Hotel Joli su evidentno čim dođete na ulaz se sastoji od originalnih željezo i staklo krović Liberty u tipičnom stilu, jednako kao elegantan su recepcija koja drži originalne slike s prikazom mitološke teme i vrlo prostrana dvorana i bar uređen u toplim šumama i dragog klikeri.

Ovi preciziranjima nastaviti u umetnut podovi od čitanja i TV sala i diljem mekih atmosferu doručka soba sa stropovima frescoed gdje kontinentalnom stilu doručak, obilan svježeg voća i tradicijske slastice Sicilijanac, služi se svako jutro. Hotel Joli diči velikom terasom koja gleda na prekrasan vrt od Piazza Ignazio Florio, idealno za klijente koji traže rejuvenating odmoriti se period studiranja i refleksije. Do hotela, a na raspolaganju gostima, tu je privatni parking za osnovano trošak. Osoblje u hotelu Joli će biti drago da vas pružanjem vrlo oprezni i personaliziranu uslugu svibanj, tako da ćete se ugodno osjeća u ugodnom i obiteljski orijentirani okoliš.

Hotel Joli, smješten u srcu Palermo, lako je pogledana od željezničke stanice, od luke, zračne luke i autoceste. Dapače, on se nalazi na uglu Piazza Ignazio Florio, samo nekoliko koraka od gradske najvažniji kulturni, turistički i komercijalni točaka interesa. Hotel Joli je pronađen u sredini Palermo slobode, gdje se od sredine 1800s, sve do prvih desetljeća od 1900s, a zahvaljujući ekonomskog i kulturnog preporoda, velike dvorane, javnih vrtova, glazbe pozornicama, kiosk, itd. su izgrađen, kao i novi elegantni susjedstvu duž Via Libert i Via Notarbartolo.

 • Hotel Joli, Palermo, Italy, Italy hostela i hotela
 • Hotel Joli, Palermo, Italy, Izvrsne turističke destinacije u Palermo
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hotel
 • Hotel sobe / jedinice: 30
 • Godina izgradnje: 1980
 • Renovirana: 2003
 • Javna klasifikacija: 3
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: €68

Dvostruko Quad Single Standard Triple Dvojna
 • Prijavite se nakon: 12:00am
 • Pogledajte prije: 11:00am

Hotel sadržaji

Management at Hotel Joli je spreman odgovoriti na sve Vaše potrebe. Također smo na raspolaganju obiteljskih soba s pomoćna ležaja i drvene skele, sa sjedi bebe i pranje rublja. Mi dati korisne informacije u svezi s prijevozom, turističke događaje, izlete, sa ili bez vodiča; možemo napraviti zraka, vlakom ili brodom, rezervacije i vidjeti u iznajmljivanju vozila (čak i sa vozač), kao i zakup motornih bicikala i bicikala.
Hotel Joli Vi čini na raspolaganju, na zahtjev, čak tajnik svibanj usluga tako da slanje i primanje faksova i e-mail, pisma i telegrama, ili napraviti fotokopije. Do hotela, a na raspolaganju gostima, tu je privatni parking za osnovano trošak.

24-en prednji desk Aerodrom gramofonska Bar / salon Doručak uključen vratar Lift / lift Express naplata Praona / sobar usluga Zabranjeno pušenje otvoren 24 sata Parking (nadoplatu) Dozvoljeni kućni ljubimci Room service Sef deposit box Pušenje dozvoljeno Taxi služba Izlet / razgled pomoć

Sadržaji u sobama

Svaka soba ima privatnu kupaonicu sa tušem i kadom, sušilom za kosu i raspoloživosti; dio prostorija dolaze s elegantnom i ugodan balkon iznad Piazza Florio, s pogledom na Monte Pellegrino. Sve sobe s klima uređajem i sa individualno regulirati grijanje, TV-om i mini-barom, Trezor i direktnim biranjem telefonskih i brzinu veze opciju (ADSL).

A / C klima kontrole balkona Bide drvene skele dostupne Fax usluga Fen Internet pristup Mini-bar Nepušačke sobe Privatna kupaonica Sef u sobi kutija Pušenje sobe Telefon Televizija Wake-up pozivi


Susjedstvo

Točno 500 metara od hotela, u Piazza Ruggero Settimo, može diviti neoklasične Teatro Politeama Garibaldi, s grand slavoluk i spektakularne bronca dvokolica na pročelju. Otvorena 1891 to je druga u Palermo, prvi se u Teatro Massimo u Piazza Verdi, na 600 metara od hotela. Inauguriran je 1897, nekoliko godina nakon Politeama, ona je ubrzo postala središte umjetničkih i Palermo zemaljski život, pa je grad jedan od najupečatljivijih živahnom europskih centara za svoje kulturne i komercijalne naporima. Uzmi navodeći tipične slobodu kioske pronađeno preko kazališta, s Vicari na desnoj i na lijevoj Ribaudo. Uvijek u neposrednoj blizini hotela Joli, na 400 metara, nalazi se u samom Poboljšali Villa Withaker ili Villa Malfitano; sagrađena 1889, na ovaj dan koji je okružen bujnom veličanstvenim vrtom. Najstariji dio Palermo je na istočnoj strani grada i ovdje morate platiti posjet mnogim atrakcijama i muzeji.

Točke interesa
 • Teatro Massimo (200 mt)
 • Katedrala (1 km)
 • MONDELLO (10 km)
 • Teatro POLITEAMA (200 mt)
 • Palača NORMANNI (1. 50 KM)
 • MONTE Pellegrino (9 Km)
 • Vucciria (300 mt)
 • Chapel PALATINA (1. 50 km)
 • Botanički vrt (2 km)
 • ARHEOLOŠKI MUZEJ (150 mt)
 • Catacombs (3km)
 • CEFALU (30 Km)
 • ČETIRI Pjesme (500 mt)
 • MONREALE (10 km)
 • Bagheria (15 km)

Hrana i piće
Jesti u kući
A 'CUCCAGNA
Tipična intenational i kuhinju
MIRTO E LA ROSA
Pizza, tipično biljna hrana i hrana
AL CANCELLETTO
Početna kitcken

Politika
Detalji o cijeni

€68 - 124 po noći

Ocijenite uključuje buffet doručak, porez i usluge

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCardAmerican Express

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Rezervacija se može otkazan priors po 48 sati na dan dolaska, u slučaju neke no-show ili otkaza s manje od 48 sati, najave prije datuma dolaska, ekvivalentan iznosu do 100% od ukupne cijene za jednu noć boravka (porez uključen) će se naplaćivati

Mjesto - Hotel

Via Michele Amari, 11
Palermo
Provincia di Palermo
Sicilia (Sicily)
Italy  90139

Širina: 38.1251, Dužina: 13.35971

Kako doći tamo

U srcu najviše obilan Palermo, elegantna slobodu prebivališta pretvorit će se u hotel. Hotel Joli je pravi dragulj koliko gostoprimstvo je zabrinuta, gdje soba ukrašena freskama i najfiniji dekor kao i najmodernije usluge i udobnost, pružiti putniku najviše ugodnijim za boravak.. Hotel Joli Palermo je od 3-star hotel koji je bio potpuno refurbished in 2003 do izlog elegantne strukture datira od početka je 1900s kompletna sa uslugama i udobnost potrebna bilo za turistički ljetovanje ili za poslovna putovanja. Skrb i razlika koja postavlja Apart Hotel Joli su evidentno čim dođete na ulaz se sastoji od originalnih željezo i staklo krović Liberty u tipičnom stilu, jednako kao elegantan su recepcija koja drži originalne slike s prikazom mitološke teme i vrlo prostrana dvorana i bar uređen u toplim šumama i dragog klikeri.. Ovi preciziranjima nastaviti u umetnut podovi od čitanja i TV sala i diljem mekih atmosferu doručka soba sa stropovima frescoed gdje kontinentalnom stilu doručak, obilan svježeg voća i tradicijske slastice Sicilijanac, služi se svako jutro. Hotel Joli diči velikom terasom koja gleda na prekrasan vrt od Piazza Ignazio Florio, idealno za klijente koji traže rejuvenating odmoriti se period studiranja i refleksije. Do hotela, a na raspolaganju gostima, tu je privatni parking za osnovano trošak. Osoblje u hotelu Joli će biti drago da vas pružanjem vrlo oprezni i personaliziranu uslugu svibanj, tako da ćete se ugodno osjeća u ugodnom i obiteljski orijentirani okoliš.. Hotel Joli, smješten u srcu Palermo, lako je pogledana od željezničke stanice, od luke, zračne luke i autoceste. Dapače, on se nalazi na uglu Piazza Ignazio Florio, samo nekoliko koraka od gradske najvažniji kulturni, turistički i komercijalni točaka interesa. Hotel Joli je pronađen u sredini Palermo slobode, gdje se od sredine 1800s, sve do prvih desetljeća od 1900s, a zahvaljujući ekonomskog i kulturnog preporoda, velike dvorane, javnih vrtova, glazbe pozornicama, kiosk, itd. su izgrađen, kao i novi elegantni susjedstvu duž Via Libert i Via Notarbartolo.. Automobilom
Od Autostrada Catania Palermo uzeti Via Oreto i nastaviti do postizanja Stazione Centrale. Tada se Via Roma i nastaviti oko 2 km, dok su došli do križa na "Via Mariano stabilan" ili "Via Principe di Granatelli" i skrenete desno. Ako ste se? "Via Mariano stabilan" skrenite na prvom cestom na svoje lijeve strane, na Via Michele Amari at No. 11 gdje ćete pronaći naše Hotel. Ako skrenete umjesto na "Via Principe di Granatelli", hotel će se iznenada pojaviti.
Od Autostrada Trapani-Palermo uzeti Viale Regione Siciliana prema jugoistoku do Rotonda of Viale Michelangelo, nastavite na Viale Leonardo da Vinci. Skrenite desno na Via Migliaccio, a zatim na lijevoj strani na Via Campolo. Nastavak na Via Giovanni Battista Lulli i zatim skrenite na Via Malaspina. Skrenite desno na Via Notarbartolo i nastaviti do križa na Via della Libert?. Uzmi ove ceste do križa na Via Emerico Amari (nalazi se između dva trgova: Piazza Politeama i Piazza Castelnuovo). Zatim skrenite desno i nastavite dok ne dođete do križa na "Via Principe Di Scordia". Skrenite desno i nastavite do Piazza Ignazio Florio. Hotel se nalazi na suprotnoj kutu od Piazza.

By air
Do hotela dolaze iz Palermo's "Falconeom Borsellino" Aerodrom Vas svibanj rezervat pokupiti naše usluge, ili vam svibanj uzeti taksi ili javni prijevoz. Kada koristite shuttle bus morate sići kod Piazza Politeama: odavde nastaviti pješice na Via Emerico Amari i skrenite čim spot Via Michele Amari. Nastaviti i u roku od 2 minuta imat ćete stići.

By traghetto
From Porto di Palermo ćete moći doći do hotela vrlo lako pješice u 5 minuta: Izlaz iz glavnog ulaza i zadržati ide ravno do Via Michele Amari (4. cesti na lijevoj strani), gdje je naš hotel može naći at No. 11. Ako dolazite automobilom, na istoj relaciji, ali uključivanje "Via Principe Di Scordia" (3. cesti na lijevoj strani) i nastaviti do "Piazza Ignazio Florio". Hotel je smješten točno na suprotnoj kutu od Piazza.. Automobilom
Od Autostrada Catania Palermo uzeti Via Oreto i nastaviti do postizanja Stazione Centrale. Tada se Via Roma i nastaviti oko 2 km, dok su došli do križa na "Via Mariano stabilan" ili "Via Principe di Granatelli" i skrenete desno. Ako ste se? "Via Mariano stabilan" skrenite na prvom cestom na svoje lijeve strane, na Via Michele Amari at No. 11 gdje ćete pronaći naše Hotel. Ako skrenete umjesto na "Via Principe di Granatelli", hotel će se iznenada pojaviti.
Od Autostrada Trapani-Palermo uzeti Viale Regione Siciliana prema jugoistoku do Rotonda of Viale Michelangelo, nastavite na Viale Leonardo da Vinci. Skrenite desno na Via Migliaccio, a zatim na lijevoj strani na Via Campolo. Nastavak na Via Giovanni Battista Lulli i zatim skrenite na Via Malaspina. Skrenite desno na Via Notarbartolo i nastaviti do križa na Via della Libert?. Uzmi ove ceste do križa na Via Emerico Amari (nalazi se između dva trgova: Piazza Politeama i Piazza Castelnuovo). Zatim skrenite desno i nastavite dok ne dođete do križa na "Via Principe Di Scordia". Skrenite desno i nastavite do Piazza Ignazio Florio. Hotel se nalazi na suprotnoj kutu od Piazza.

By air
Do hotela dolaze iz Palermo's "Falconeom Borsellino" Aerodrom Vas svibanj rezervat pokupiti naše usluge, ili vam svibanj uzeti taksi ili javni prijevoz. Kada koristite shuttle bus morate sići kod Piazza Politeama: odavde nastaviti pješice na Via Emerico Amari i skrenite čim spot Via Michele Amari. Nastaviti i u roku od 2 minuta imat ćete stići.

By traghetto
From Porto di Palermo ćete moći doći do hotela vrlo lako pješice u 5 minuta: Izlaz iz glavnog ulaza i zadržati ide ravno do Via Michele Amari (4. cesti na lijevoj strani), gdje je naš hotel može naći at No. 11. Ako dolazite automobilom, na istoj relaciji, ali uključivanje "Via Principe Di Scordia" (3. cesti na lijevoj strani) i nastaviti do "Piazza Ignazio Florio". Hotel je smješten točno na suprotnoj kutu od Piazza.

Smješten uz hotel nalazi se autobusna stanica da ide okolo sav grad Također Centralne Terminal Autobusni kolodvor i daleko su samo 2 km od hotela

Najbliža zračna luka: Falconeom-Borsellino (30 km)