£40 po noći
£40 po noći
Rangemoor Park Hotel, Derby, England

Rangemoor Park Hotel

Derby, England - Rangemoor Park Hotel, Macklin Street

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

Rangemoor Park je mali obiteljski proračun je hotel koji nudi pristupačne en-suite i standardne sobe u srcu Derby City. To je u roku od laka pješačka udaljenost do Eagle centar, poslovna područja i popularna turistička atrakcija. Sa svojih središnjoj lokaciji, Rangemoor Park Hotel je idealan izbor za doživljava Derby's rezonantan, suvremeni još tradicionalne gradske kulture. Uživajte u shopping dan u Westfield Shopping centar s preko 190 trgovina za pregledavanje ili posjetite našu dahom tržištima gdje ste zasigurno naći jeftino ili dva. Uživajte u dan u Donington Race naravno, samo 11 milja od naših hotela. Noću uživajte obrok u jednom od mnogih moderno uređenim restoranima Derby grad ili odvrnuti i opustite se u jednoj od brojnih barova u neposrednoj blizini. Nakon napornog dana povratak u Rangemoor Hotel Park za udoban san po pristupačnoj cijeni.

Nagrađeni 3 dijamanti od AA, Rangemoor Park nudi dvije vrste smještaja - En-suite soba i Standard sobe. Svaki od en-suite sobe nudi modernim objektima, uključujući TV, sušilo za kosu, željezo / daska za peglanje, En-suite kupaonica i gostoprimstvo trays. Standard sobe nude moderni sadržaji, uključujući TV, gostoprimstvo ladicu, Glačalo / daska za peglanje i Zajednička kupaonica objektima.
Rangemoor Park Hotel ima veliki, besplatan privatni parking koji se nalazi na stražnjem dijelu hotela. Recepcija sati 13:00-22:00. Međutim, kasnih dolazaka može se unaprijed dogovoriti s izravno hotelu.

Sve cijene su na temelju po sobi po noći i uključuju punu engleski doručak i PDV. Cijene su podložne promjenama bez najave.
Naša prijateljski prijem osoblja su uvijek na raspolaganju Vam pomoći na bilo koji način i veselimo se što ćemo Vam dobrodošlicu u naš hotel.

£ 5 depozit je potrebno za automobil parkirna dozvola koje će biti vraćen na odlasku.

  • Rangemoor Park Hotel, Derby, England, England hostela i hotela
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hotel
  • Hotel sobe / jedinice: 26
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: £40

Dvaput Double Standard Obiteljska soba Single Standardno Triple Twin En Suite
  • Prijavite se nakon: 2:00pm
  • Pogledajte prije: 11:00am

Hotel sadržaji

Bar / salon Doručak Djeca dopuštene internet (besplatno) Posteljina uključene Zabranjeno pušenje Nema ograničenja Parkiranje (besplatno)

Sadržaji u sobama

Rangemoor Park nudi dvije vrste smještaja - En-suite soba i Standard sobe. Svaki od en-suite sobe nudi modernim objektima, uključujući TV, sušilo za kosu, željezo / daska za peglanje, En-suite kupaonica i gostoprimstvo trays. Standard sobe nude moderni sadržaji, uključujući TV, gostoprimstvo ladicu, Glačalo / daska za peglanje i Zajednička kupaonica objektima.

Kava / čaj maker Krevetići dostupan Ensuite Fen pristup internetu Glačalo / daska za peglanje Privatna kupaonica Zajednička kupaonica Telefon Televizija Wake-up pozivi


Susjedstvo

The Park Hotel Rangemoor lako je unutar pješačka udaljenost do Eagle centar, popularna turistička atrakcija i poslovnih područja grada.

Točke interesa
  • Donington Park Race Course (11m)
  • Westfield Shopping Centar

Politika
Detalji o cijeni

£40 - 65 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCardMaestro UKSolo

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Ako je otkazana do 2 dana prije datuma dolaska, bez naknada će se teretiti.
Ako kasnije poništena ili u slučaju ne-show, prvu noć će biti naplaćen.

NB Nudimo rani check-in ili kasni check-out za malu dodatnu naknadu od £ 10 po sobi. Molimo kontaktirajte hotel izravne nakon rezervacije kako biste dodali ovu opciju na Vašu rezervaciju.

Mjesto - Hotel

Rangemoor Park Hotel, Macklin Street
Derby
City of Derby
England  GB  DE1 1LF

Kako doći tamo

Od sjevera i juga (West)
Na A38 / A52 kružnom poduzeti A52 Ashbourne Road Derby u centru grada. Na 2. glavnom set semaforima pratite cestu u desnici traka, a na sljedeći set svjetala skrenite desno. Na svjetla ići ravno na NEMOJTE skrenite desno. Na sljedećem svjetla uzmite 3. pravo na Abbey Street. Uzmi svoju 1. lijevo na Macklin Ulica i hotel je na desnoj strani. Ulaz parking je ispod hotela znak
Od sjevera i juga (istok)
Ostavite M1 u J25 i poduzeti A52 do Derby. Nakon što je Pentagon kružnom nastaviti na A52 ide pod prelijetanje dok ne dođete do Ford Street. Ovdje se nalaze 2 kompleta semaforima 100 metara jedni od drugih. Nastavite ravno. NEMOJTE skrenite desno. U narednih set svjetala uzmite 3. pravo na Abbey Street, a lijevo na sljedeći Macklin ulici. Hotel je na desnoj strani s ulaza parkiralištu ispod naših hotela znak