ROL 110 pro nacht
ROL 110 pro nacht
Pensiuenea Ileana Teodora Teleptean, Vadu Izei, Romania

Pensiuenea Ileana Teodora Teleptean

Vadu Izei, Romania - Principala 506

Keine Bewertungen

Sei der Erste!   Eine rezension schreiben

Beschreibung - Pension

Coborând pe Valea Izei, “mintenaș” dupa ce ai intrat în Vadu Izei, pe dreapta o să-ți “sară în ochi” o frumoasă poartă maramureșeana, prin care dacă intri o să ajungi în gospodaria familiei Teleptean. Semn bun, tocmai ai ajuns la Pensiunea Teleptean Teodora, sau Ileana, dupa cum o știe lumea din sat. Daca te hotărăști să rămâi, foarte bine, pentru tine.
Este loc de toate. Gradina cu iarbă și pomi, loc de relaxare, loc pentru servitul mesei în aer liber, poți să “poroncești” dupa niște “ceterași”, care fie vorba-ntre noi ” merg la fix cu “horinca de prune”, slanina și pâine tocmai scoasă din cuptor, că era să uit să vă spun, au și cuptor, și … cum se pricepe Teodora, mai rar, iar dacă te-ai încălzit de la toate astea, nici-un bai, Iza e la capătu’ gradinii.
Poți să vii cu prietenii și cu toți cei dragi deoarece sunt camere pentru toți: 10 camere duble, fiecare dintre ele cu baia proprie, cu ieșire la balcon, amplasate în construcții de lemn, dupa arhitectura locului, încălzire centrală, TV în fiecare camera, internet wireles.

Pensiunea noastră oferă turiștilor produse tradiționale din producția proprie. Plăcintele tradiționale, sărmăluțele și mămăliguța cu brânză stau la baza meselor îmbelșugate la care merge numai bine o horincă pentru bărbați și o afinată pentru doamne.

În cadrul pensiunii există și o mică fermă, un atelier meșteșugăresc în care se confecționează trăistuțe și zgardane, la care turiști pot lua parte. De asemenea, organizăm seri folclorice și programe artistice, foc de tabară sau plimbări cu căruța, în funcție de cerere.

În cadrul comunei Vadu Izei puteți face diverse drumeții, plimbări la meșterii locali (pictura pe sticlă, sculptură) și puteți vizita complexul de instalații tehnice țărănești (moară, vâltoare, piuă).
Comuna Vadu Izei este situată aproximativ în centrul Țării Maramureșului de unde puteți vizita Sighetu Marmației (la 7 km), Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mănăstirea Bârsana, Mocănița de la Vișeu, bisericile de pe Valea Izei.
No, cam atat, ca tre’ sa dam cina la cineva care-o citit ce scrie mai sus.

  • Pensiuenea Ileana Teodora Teleptean, Vadu Izei, Romania, Romania Hostels und Hotels
  • Pensiuenea Ileana Teodora Teleptean, Vadu Izei, Romania, Liste der besten internationalen Jugendherbergen und Backpacker im Vadu Izei
Der raum
  • Art der immobilie: Pension
  • Pension zimmer / einheiten: 10
  • Baujahr: 2000
  • Renoviert: 2008
  • Öffentliche klassifikation: 3
Pension unterkünfte

Niedrigster Preis verfügbar: ROL 110 (Romanian Lei)

Double Single Standard Triple Twin
  • Check-in nach: 12:00am
  • Besuche vorher: 12:00am

Pension ausstattung

24-hr front desk BBQ area Breakfast (extra charge) Children permitted Gardens Group services Live music Open 24 Hours Parking (free) Smoking not permitted Sports/activities Taxi service Tour/sightseeing assistance WIFI (free)

Zimmerausstattung

Pensiunea noastra ofera 10 camere duble cu pat matrimonial (5 camere) dar și 5 camere duble separate. Avem disponibilitate si de 1 camera triplă.

Balconies Coffee/tea maker Fax service Hairdryer Mountain view rooms Non-smoking rooms Private bathroom Refrigerator Showers without bath Telephone Television Television (cable/satellite) WIFI Wake-up calls


Gegend

Comuna Vadu Izei este are o zonă de dealuri ce nu depășesc 700 de metri, unde se pot face drumeții și se pot admira peisajele zonei, dar și flora și fauna specifică.

Sehenswürdigkeiten
  • Muzeul Satului Maramureșan (7 km)
  • Memorialul Durerii, (Fosta Inchisoare Comunistă) (7 km)
  • Muzeul Etnografic ( 7 km)
  • Cimitirul Vesel, Săpânța (25 km)
  • Mănăstirea Bârsana (15 km )
  • Mocănița de la Valea Vișeului (50 km)
  • Cascada cailor, Borsa 95 km

Essen und trinken
Essen im haus
Bucatarie Proprie
MENIU TRADITIONAL
Essen gehen
La Petre
LA 1, 4 KM, MENIU CLASIC
Bledum
LA 3 KM, MENIU CLASIC

Richtlinien
Preis details

ROL 110 pro Nacht (Romanian Lei)

Kreditkarten: Nicht vor Ort akzeptiert

Verfügbare rabatte

Copiilor sub 14 ani, reducere la masă.

Buchungs- und stornierungsbedingungen

Sofern nicht anders angegeben, werden die Buchungszahlungen nicht zurückerstattet.

Odata rezervarea facută se percepe un avans de 30% din sumă.

Ort - Pension

Principala 506
Vadu Izei
Maramureş County (Judeţul Maramureş)
Romania  437365

Breite: 47.87558, Längengrad: 23.932

Wie man dorthin kommt

Comuna Vadu Izei, numărul 506, pe drumul județean 186, ruta Moisei- Săcel. Dacă veniți dinspre Valea Izei, pensiunea noastră se află la intrarea în Vadu Izei pe partea dreaptă sau dacă veniți dinspre Sighetu Marmației pensiunea noastră se află pe partea stânga. Pensiunea noastră vă întâmpină cu o poartă mare maramureșeană.

Există transport local bine dezvoltat, tren la Sighetu Marmației.
Transportul de la Sighetu Marmației la pensiune se face gratuit, dacă turiști folosesc ca mijloc de transport trenul.

Nächstliegender Flughafen: Aeroport la Baia Mare (60 km) sau la Cluj Napoca (200 km)