€50 po noći
€50 po noći
Casa Celeste, Oria, Spain

Casa Celeste

Oria, Spain - Casa Celeste Retreat, Arroyo Medina

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Motel

Originally radni seoska kuća, stil je ono što je španjolski nazivaju "Rustico", ruralni kamene zgrade stvara vlastite snage, i kuckanje u lokalnu opskrbu vodom. Sto - čak pedeset - godina, obitelj bi bila potpuno samodostatan, samo rijetko venturing deset milja udaljenosti na Oria za tržište dana i religijskim festivalima.
To je idealno mjesto za stambenu odmor, vježbe i "izvući iz nje sve" odmor

. Casa Celeste je obnovljena nježno na visoki standard s okom za dizajn i detalj da je evidentno tijekom glavne kuće. Rezultat je stambeni prostor koji je i lijepa i udobna, gdje unutar embues smirenost i kreativnost

. Započnite dan s ukusnim doručkom, a zatim pročitajte i sunčati se u jednom od naših odmorišta, gdje na otvorenom udovoljava svim blagodatima na unutar. Idi za šetnju ili pop u jednu od lokalnih Španjolski pueblos za pivo i tapas. Nakon ručka uzeti zamoči u bazenu ili jednostavno siesta. U večernjim satima pijuckati koktele u baru, a roštilj zagrijava i onda gledati film na terasi bazena.

I sve vrijeme si zauzet radiš ništa, vi ćete naći posebne čari ovom prekrasnom mjestu radi čudesa za vas ..

Puno ambijentu Casa Celeste je zbog svoje postavke. Doista mirnom, omogućuje našim gostima da postigne mir ne često naći u njihovim životima zauzet. Za neke, to je sve što im je potrebno - i želja. Za druge, to je mirno potrebno biti u mogućnosti to otključati svoje kreativnosti.

  • Casa Celeste, Oria, Spain, Spain hostela i hotela
  • Casa Celeste, Oria, Spain, Dobiti savjete za putovanje i najbolje izbora za hostel u Oria
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Motel
  • Motel sobe / jedinice: 7
  • Godina izgradnje: 1900
  • Renovirana: 2010
Motel smještaj

Najniža dostupna cijena: €50

Cottage Dupli Kuće iznajmljivanje Triple Twin Iznajmljivanje za odmor

Motel sadržaji

Aerodrom kurva All inclusive plan BBQ područje Bar / salon bicikala Doručak Gardens gay friendly Grupa usluge jela planova Film iznajmljivanje Novine / časopisi otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci bazen (vanjski) Pušenje dopušteno Taxi služba WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Casa Celeste je obnovljena nježno na visoki standard s okom za dizajn i detalj da je evidentno tijekom glavne kuće.
Rezultat je stambeni prostor koji je i lijepa i udobna, gdje unutar embues osjećaj smirenosti i kreativnosti.
Glavna kuća ima 3 udobne spavaće sobe, od kojih jedna ima svoju terasu. Kupaonica jedinstveno je u svojoj spilji (tako održavajući čak i temperature tijekom cijele godine)

Mi imamo reformirani Mill House - zasebnoj zgradi u glavnoj zgradi - osigurati kvalitetan self-catering accommodation nikome vrednovanje potpunu osamu..
Sa 3 dobre veličine sobe, to je također idealan za male grupe koje žele biti nezavisni od glavne kuće

. Food lokalno sourced i ljubavlju pripremljene. Neobično za južne Španjolske, u mogućnosti smo dostaviti organskog povrća zahvaljujući našoj vlastitoj kuhinji vrt. Doručak je dostupna u bilo koje vrijeme prije 11:00, a mi obično služe ukusan ručak u 14:00 (nakon španjolski obrok puta). U večernjim satima često smo iskoristili lijepo vrijeme za jesti al freska "meni del dia" stil obrok izvan s kriglu lokalno proizvedenih vina. Mi razonoditi za sve vrste eaters, ali ako imate bilo kakve posebne prehrambene potrebe molimo vas da nas obavijestite kad knjiga.

Backpacker objekti Balkoni Krevetići dostupni Ognjište (drvo paljenjem) Fen Glačalo / daska za peglanje Mini-bar Mountain View sobe Film iznajmljivanje Non-smoking rooms Zajednička kupaonica Pušenje sobe VCR / DVD WIFI


Susjedstvo
Točke interesa
  • Prirodni park Cabo de Gata
  • Mojacar Beach i selo
  • Granada i Alhambra

Politika
Detalji o cijeni

€50 po noći

Paket odmora od 480é tjedno

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: PayPal

Mjesto - Motel

Casa Celeste Retreat, Arroyo Medina
Oria
Provincia de Almería
Andalucía (Andalusia)
Spain  04811

Kako doći tamo

Za one koji dolaze direktno na nas, postoje tri glavne zračne luke u roku od jednostavne vožnje udaljenost: Alicante, Murcia (San Javier) i Almeriji, i jeftini leta zrakoplovne tvrtke kao što su Easy Jet svi nude letove do tih iz većine UK aerodromima. Granada je također moguće sa nekim zračnim lukama Velike Britanije. Molimo kontaktirajte nas za savjet o tome kako dobiti ovdje od aerodroma ako ne dolaze kao dio našeg paketa tjedna gdje je aerodrom pokupiti-up je uključen.